Plasti dip kopen

Heb je een project waarbij je een onderdeel van je auto, motor, of scooter wilt spuiten? Dan kun je Plastidip gebruiken. Voordat je gaat googelen naar plastidip kopen, willen we je vertellen over een alternatief genaamd Full Dip welke je kunt kopen bij Dipcenter.nl

 

Korte uitleg over Plasti dip

Plasti dip is een verf die opdroogt als plastic welke ook wel iets weg heeft van rubber. Het wordt veel gebruikt omdat het meer voordelen heeft dan normale verf uit bijvoorbeeld een spuitbus. Zo is het eenvoudig verwijderbaar wanneer je niet tevreden bent over het resultaat zonder krassen op sporen achter te laten. Er is een nieuwe variant genaamd Full dip welke een nog beter en gladder resultaat geeft en tevens goedkoper is. Full dip, de plastidip variant, kun je kopen bij Dipcenter.nl

Meer kleuren

De normale Plasti dip is in een beperkt aantal kleuren leverbaar terwijl Full dip in veel meer kleuren te verkrijgen is. Naast de standaard matte kleuren kun je ook fluor kleuren, camo kleuren, cameleon effecten en andere special-effect kleuren kopen, waardoor je jouw project nog meer kunt verfijnen.

 

Voor welke onderdelen wordt Plastidip gebruikt

Vaak worden onderdelen zoals de motorkap van een auto, de velgen, de spoilers, de spiegels, en andere accessoires voorzien van een laagje plastidip om ze van kleur te veranderen, en ze tegelijkertijd te beschermen. De lak eronder blijft daardoor in nieuwstaat. Verwijderen is simpel wanneer je uitgekeken bent op de kleur, en/of het voertuig weer wilt verkopen in originele staat. Zelfs autoemblemen worden vaak voorzien van een plasti laagje voor een stoere look.

Wanneer je Plastidip wilt kopen, dan raden we je aan om Full dip te kopen omdat er meer kleuren beschikbaar zijn, en je er minder van nodig hebt omdat de dekking en het eindresultaat beter zijn. Daarnaast is het goedkoper. Alleen maar voordelen dus.