Meer gemak door te tanken met een Tankpas

tankpasDe Nationale Tankpas biedt je als ondernemer veel voordelen.

BTW terugvorderen

Als ondernemen kun je namelijk de BTW op de brandstof terugvorderen mits je bonnen voldoen. Bonnen moeten namelijk voorzien zijn van een deugdelijke naam. Staat er geen duidelijke naam op vermeldt dan zijn ze niet bruikbaar in de boekhouding. Er zijn nog genoeg kleine pompstations welke hier niet aan voldoen. Hierdoor loop je dus de BTW mis of het kan zijn dat bij controle blijkt dat je mag terug betalen omdat de opgevoerde bonnen niet geldig zijn.

Het blijkt dat een hoop ondernemers nog niet eens de BTW terugvorderen op de brandstof terwijl dit al snel 15 euro per tankbeurt kan zijn. 

Tankpas en factuur

De tankpas biedt je het voordeel dat je overal in Nederland kunt tanken. Je gebruikt hem als een pinpas en je voert de kilometerstand in via het pinapparaat. Je krijgt wekelijks of maandelijks een overzichtelijk factuur thuisgestuurd waar alles opstaat. Ook de BTW is netjes uitgesplitst. Omdat je met de Nationale tankpas geen losse bonnetjes meer hoeft op te voeren welke je tevens kunt kwijt raken spaart de tankpas je geld en tijd uit. Alle pompstations in Nederland, ook welke je normaal geen deugdelijke bon geven kunnen via de Nationale tankpas wel worden opgevoerd.

Meer dan alleen tanken

Met de Nationale tankpas kun je niet alleen bij alle pompstations in Nederland tanken maar je kunt er ook bij een parkeerautomaat mee betalen en je auto laten wassen bij bijna 1.100 aangesloten carwashes. Er is een app waarbij je kunt zien waar de parkeerplaatsen en meters zich bevinden zodat je makkelijk en snel een parkeerplaats kunt vinden waar je ook met je tankpas terecht kunt. Ook kan de app je voorzien van alle pompstations in de buurt met de bijbehorende prijzen. Hierdoor kun je direct geld uitsparen. De tankpas welke 2,- Euro per maand kost heb je er met 1 tankbeurt er waarschijnlijk al uit. Dan te bedenken hoeveel gemak je er voor terug krijgt.

Tevens kun je kiezen voor een pechhulp mogelijkheid met vervangende auto. Pechhulp is al te verkrijgen vanaf 3,10 Euro per maand. Voor dat bedrag laat de ANWB je in ieder geval staan!

Win meer informatie in over de tankpas en bekijk alle voordelen en mogelijkheden.